Dekoration

dekoration för dig i söderköping, linköping, norrköping, åtvidaberg eller valdemarsvik med omnejd 

Utöver att virka och sticka ägnar jag även en del tid åt dekorationer. Genom företaget PartyLite säljer jag ljus. Det är ett företag som besöker kunder i området kring Söderköping, exempel på städer och områden är LinköpingNorrköping, Åtvidaberg och Valdemarsvik.
Med min kunskap inom stickning och virkning kan jag även skapa hantverk som kan användas som dekorationer. Det är en möjlighet till unika dekorationer att inreda sitt hem med. Utifall att du har något speciellt i åtanke går det bra att höra av sig till mig med den idén så kan vi gå vidare därifrån.

Mitt mål är att alltid göra varje kund helt nöjd, därför försöker jag alltid att utvecklas och bli bättre på sakerna som rör mitt företag. Förhoppningen är att det är till mig ni i första hand vänder er när ni är intresserade av tjänster och produkter jag erbjuder.
Som sagt är Söderköping min utgångspunkt men jag vänder mig även till er i närliggande områden, bland annat Norrköping, Åtvidaberg, Valdemarsvik och Linköping. 
Skulle ni nu ha några frågor är ni varmt välkomna att kontakta mig, vilket ni smidigast gör genom kontaktformuläret på min hemsida.

Vill ni veta mer?